Sense of Story

Een team van ervaren designers, programmeurs, filmmakers, animatoren, strategen en creatieven. Samen werken we aan de ontwikkeling en realisatie van vernieuwende concepten. Iedere dag zetten wij ons in voor onze cliënten aantoonbaar resultaat teweeg te brengen.

Jesse van der Pluijm

Operational Director

Nando Bennis

Creative Director

Joined forces

Sense of Story is opgericht door Jesse van der Pluijm en Nando Bennis. Beide wisten vanaf jonge leeftijd met vernieuwende concepten succes te creëren. Op 15 jarige leeftijd begon Jesse zijn eigen evenementenbureau, waarna hij zich specialiseerde in de productie van film. Inmiddels heeft Jesse 4 films tv producties en diverse commercials op zijn naam staan. Nando Bennis wist ondertussen … “mede oprichter van twitter” op 14 jarige leeftijd te verbazen met een vernieuwend app, waarna hij de kans kreeg te werken voor een breed scala aan tech bedrijven. Na 10 jaar zelfstandig gewerkt te hebben bundelen Jesse en Nando krachten.

Een team van specialisten

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren is flexibiliteit van belang. Wij limiteren onszelf niet aan vast krachten, maar werken met een zorgvuldig geselecteerd team van 45 freelance specialisten. Voor ieder project brengen we de juiste talenten samen om te zorgen het beoogde resultaat.